Doneer
PROJECT IN Kenia

Hope4Hope


Hope4Hope is een project dat zich bevindt In Mombasa in Kenia. Het verschil tussen arm en rijk is hier enorm. De kinderen en jongeren uit de arme gezinnen hebben geen tot weinig toekomstperspectief waardoor veel jongeren kiezen voor het slechte pad in de hoop hier een betere toekomst te vinden.

Het doel van Hope4Hope is om de jongeren te laten zien dat er hoop is en dat er een toekomst voor hen is weggelegd. Wanneer jongeren samenkomen in een veilige omgeving, zullen ze aangemoedigd worden om positief bezig te zijn. Hiervoor is het van belang dat de jongeren in staat zijn om hun talenten te benutten. Hope4Hope wil deze jongeren laten zien dat zij de toekomst zijn en dat ze waardevol zijn. Daarnaast is het samenbrengen van jongeren een enorme mogelijkheid om te vertellen over God en ze te laten zien wie Hij is.

Ondertussen breidt het project zich met de dag uit. Zo is er een ruimte waar de jongeren leren stenen te bakken die ze dan zelf kunnen gebruiken of kunnen verkopen. Maar ook hebben ze een stuk grond gekocht waar groente en fruit wordt verbouwd om meer zelfvoorzienend te zijn.

Daarnaast worden er verschillende sportactiviteiten gehouden die zorgen voor connectie en een gezonde levenswijze. Tevens hebben de sportactiviteiten nog meer doelen. Zo leren de kinderen dat ze ergens goed in zijn en als ze doorzetten ze iets kunnen behalen. Samenspel kan overwinning brengen zodat ze op elkaar leren vertrouwen. Daarnaast zijn meisjes in Kenia vaak kwetsbaar en helpt dit mee aan hun weerbaarheid en helpt het ze grenzen te stellen.

Ga mee op reis met Project Held en ontmoet je sponsorkind!

Project Held Cadeaus

Een geit, bijbel, naaimachine of water filter. Voorbeelden van cadeaus die van grote waarde zijn voor gezinnen en kinderen die leven in extreme armoede. Voorzie een kind, gezin of project in een ontwikkelingsland van een waardevol cadeau.
Geit
Een geit is op verschillende manieren belangrijk voor een gezin of een project. Een geit produceert melk en geeft vlees. Daarnaast leren de kinderen op een natuurlijke manier zorgen voor deze dieren. De kinderen zien  hoe ze geld kunnen verdienen met het fokken en houden van geiten.
Meer info

45,00

Groenten en fruit
Door het geven van groenten en fruitbomen, help je arme gezinnen in Zuid Afrika. Hier zijn verschillende fases voor nodig. De zaden en boompjes aanschaffen, de grond klaar maken voor verbouwen, een watertank aanschaffen om water te kunnen geven gezien ZA een droog klimaat heeft etc. Dankzij uw hulp kunnen we het verschil maken en deze gezinnen helpen door hen zelfvoorzienend te maken. Voor 25,- helpt u één gezin met het opzetten voor een eigen stukje grond en de benodigdheden om te starten.
Meer info

25,00

Naaimachine
Een naaimachine voor een weduwe in India maakt al gauw een enorm verschil. Wanneer een vrouw haar man verliest en weduwe wordt, valt ze overal buiten. De familie stoot haar af en ze mag geen onderdeel meer maken van de community. Met een naaimachine en de daarbij horende lessen kan ze inkomen genereren waardoor ze voor zichzelf kan zorgen en niet gedwongen wordt om te bedelen op straat en op straat te leven. U kunt op een redelijk simpele manier een groot verschil maken in het leven van deze vrouwen.
Meer info

90,00

Toon alle cadeaus

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften aan Project Held zijn fiscaal aftrekbaar.
KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256
Whatsapp ons!
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram