Doneer

Over Project Held

Onze visie

Wij willen zoveel mogelijk kinderen uit de armoede redden.

Door armoede vallen kinderen vaak tussen wal en schip en is er geen zicht meer op een hoopvolle toekomst. Ze raken verstrikt in het overleven en verliezen al vroeg het kind zijn.


Gevolgen van dit alles kunnen zijn, prostitutie, mensen handel, bedelen etc. opgroeien zonder thuis en een veilige basis maakt dat een kind beschadigd is voor de toekomst.


Wij willen ons deze hard maken voor deze kinderen. Dit kan onder andere door sponsoring. Wanneer een kind gesponsord is kan hij naar school, woont hij/zij in een veilige omgeving en kan het bouwen aan de toekomst. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij onze projecten en zijn er korte lijntjes wat ervoor zorgt dat de zorg voor deze kinderen samen gedragen wordt.


Doordat we regelmatig naar onze projecten op reis gaan met een team ontstaat er broederschap, een onderlinge relatie en vertrouwen zodat wanneer er nood is snel aan de bel getrokken kan worden.

Held@Home

Nog niet zolang geleden heeft God ons ook bepaald bij de families en eenzame mensen in Nederland. Ook daarin willen we samen met betrokkenen de mensen helpen, ondersteunen en zover het binnen ons bereik ligt een lichtpuntje zijn in de soms donkere tijden.

“Love in Action” is dat wat we willen uitdragen naar die ene die het op dat moment kan gebruiken. Door zoveel mogelijk mensen hierbij te betrekken dragen we samen een beetje mee in het leed waarin mensen soms terecht kunnen komen.

Onze drijfveer is om de liefde van Jezus uit te dragen in dat wat we doen!

Held@Home logo

Ons Team

Mattheus van der Steen

Oprichter-Founder

Mattheus werd geboren in 1975 in Rotterdam, Nederland,  ging op 17-jarige leeftijd naar het Maritiem College. Na zijn studie werkte hij als Maritiem Officier en heeft hij veel van de wereld gezien en reisde hij naar verschillende landen. Tijdens deze reizen zag hij ook veel armoede en nood.

De Heer riep hem na de oorlog in Kosovo om de weduwen en wezen te helpen. Daar is het idee van Project Held ontstaan en bij terug komst in Nederland begon hij een bediening waaronder het ondersteunen van kinderen in nood door middel van sponsoring.

Nu jaren laten worden er wereldwijd 550 kinderen ondersteunt  en breidt Project Held zich nog steeds uit. 

Paulina Zoetebier

Ambassadeur

Paulina, geboren op 30 november 1969 als jongste in een gezin van 5 kinderen waar volop ruimte was voor zang en muziek werden de eerste beginselen belegd van de liefde voor muziek.


Uiteindelijk heb ik mogen ontdekken dat muziek een geweldig cadeau is van de Meesterontwerper zelf... Vader God! Al jong begon ik met liedjes schrijven over de natuur en liedjes over God en wat me bezig hield.

Paulina

Nu jaren later is Paulina een bekende Worship leader die wereldwijd bekend is in de evangelische wereld. Recent heeft Paulina een eigen band geformeerd genaamd Hope Alive Music .

Paulina is Ambassadeur van Project Held en zet zich voor 100% in voor onrecht en armoede onder kinderen.

Viviane van der Bijl

Financieel Medewerker

Viviane van Bijl werkt bijna vanaf het begin bij Project Held en heeft Project Held zien groeien, maar ook meegemaakt  in de moeilijkere tijden, wanneer de kinderen dreigde sponsors te verliezen en de projecten nauwelijks hun hoofd boven water konden houden. Dat geeft haar een hart om te volharden in het opkomen voor deze kinderen!

Viviane werkt voornamelijk op de afdeling financiën en daarnaast helpt ze met allerlei hand en span diensten binnen Project Held. Jaarlijks bezoekt Project Held een aantal projecten en ook daar is Viviane nauw bij betrokken. Samen met Tine Buis dragen ze samen alle werkzaamheden en ontwikkelingen binnen Project Held.

Tine Buis

Eindverantwoordelijke

Tine heeft haar leven lang al een passie voor kinderen, met name kinderen die net naast de boot vallen. Zo’n 10 jaar geleden is zij als vrijwilliger begonnen bij Project Held wat al snel uitgroeide tot een gewaardeerd lid binnen het team.

Door haar tomeloze energie en inlevingsvermogen heeft ze Project Held mogen bijstaan in de groei en ontwikkeling tot waar het nu is. Samen met Viviane van der Bijl dragen ze samen alle werkzaamheden en ontwikkelingen binnen Project Held.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften aan Project Held zijn fiscaal aftrekbaar
Whatsapp ons!
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram