Hoe kun je een brief via de website naar je sponsorkind(eren) sturen?

Dat doe je door naar Mijn Account > Mijn Brieven te gaan.
Daar kun je in 3 stappen uw brief inzenden. De ingestuurde brief kun je later nog een keer bekijken en downloaden in Mijn brieven.

Naast het versturen van tekst, kun je (tot max) 2 foto's aan je brief toevoegen. Ook is het mogelijk om een cadeau erbij te geven, wat gebruikt zal worden voor de kinderen in het tehuis van uw sponsorkind.

Heb je (als sponsor) nog geen wachtwoord voor Mijn Account?
Vul dan in het Mijn Account inlogscherm in het Registreren blok uw e-mailadres in en klik op de button REGISTREREN.
Je krijgt daarna spoedig een link toegestuurd waarin je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
Mijn account
Doneer

Over Project Held

Onze visie

Wij willen zoveel mogelijk kinderen uit de armoede redden.

Door armoede vallen kinderen vaak tussen wal en schip en is er geen zicht meer op een hoopvolle toekomst. Ze raken verstrikt in het overleven en verliezen al vroeg het kind zijn.


Gevolgen van dit alles kunnen zijn, prostitutie, mensen handel, bedelen etc. opgroeien zonder thuis en een veilige basis maakt dat een kind beschadigd is voor de toekomst.


Wij willen ons deze hard maken voor deze kinderen. Dit kan onder andere door sponsoring. Wanneer een kind gesponsord is kan hij naar school, woont hij/zij in een veilige omgeving en kan het bouwen aan de toekomst. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij onze projecten en zijn er korte lijntjes wat ervoor zorgt dat de zorg voor deze kinderen samen gedragen wordt.


Doordat we regelmatig naar onze projecten op reis gaan met een team ontstaat er broederschap, een onderlinge relatie en vertrouwen zodat wanneer er nood is snel aan de bel getrokken kan worden.

Held@Home

Nog niet zolang geleden heeft God ons ook bepaald bij de families en eenzame mensen in Nederland. Ook daarin willen we samen met betrokkenen de mensen helpen, ondersteunen en zover het binnen ons bereik ligt een lichtpuntje zijn in de soms donkere tijden.

“Love in Action” is dat wat we willen uitdragen naar die ene die het op dat moment kan gebruiken. Door zoveel mogelijk mensen hierbij te betrekken dragen we samen een beetje mee in het leed waarin mensen soms terecht kunnen komen.

Onze drijfveer is om de liefde van Jezus uit te dragen in dat wat we doen!

Held@Home logo

Ons Team

Viviane van der Bijl

Financieel Medewerker

Viviane van Bijl werkt bijna vanaf het begin bij Project Held en heeft Project Held zien groeien, maar ook meegemaakt  in de moeilijkere tijden, wanneer de kinderen dreigde sponsors te verliezen en de projecten nauwelijks hun hoofd boven water konden houden. Dat geeft haar een hart om te volharden in het opkomen voor deze kinderen!

Viviane werkt voornamelijk op de afdeling financiën en daarnaast helpt ze met allerlei hand en span diensten binnen Project Held. Jaarlijks bezoekt Project Held een aantal projecten en ook daar is Viviane nauw bij betrokken. Samen met Tine Buis dragen ze samen alle werkzaamheden en ontwikkelingen binnen Project Held.

Tine Buis

Eindverantwoordelijke

Tine heeft haar leven lang al een passie voor kinderen, met name kinderen die net naast de boot vallen. Zo’n 10 jaar geleden is zij als vrijwilliger begonnen bij Project Held wat al snel uitgroeide tot een gewaardeerd lid binnen het team.

Door haar tomeloze energie en inlevingsvermogen heeft ze Project Held mogen bijstaan in de groei en ontwikkeling tot waar het nu is. Samen met Viviane van der Bijl dragen ze samen alle werkzaamheden en ontwikkelingen binnen Project Held.

Het bestuur

Stichting Project Held heeft een driekoppig bestuur bestaande uit:

  • Willem Adriaan (Iwan) van den Broek – Voorzitter
  • Alphonsus Johannes (Alphons) Buis – Secretaris
  • Albertus Hendrikus (Henk) Kotterink – Penningmeester

Alle drie bestuurders zijn enorm betrokken bij het werk van Project Held en hebben een hart voor wezen en de weduwen.

Daarnaast zeer kundig op het gebied van stichtingen, financiën, boekhouding en zendingswerk. We zijn ontzettend blij met dit bestuur en hopen samen met hen Project Held nog meer op de kaart te zetten. 

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up