YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Nieuws

Nofam app!

28 september 2023

YES! Eindelijk is het zover, na maanden van voorbereiding is het vanaf vandaag mogelijk om via de Nofam app te communiceren met je sponsorkind!

Deze mogelijkheid is iets moois en unieks op de wereld! Je kunt in plaats van met een brief communiceren dit doen via een app op je telefoon. Om meer bij je sponsorkind én het project betrokken te zijn bieden wij vanaf heden de Nofam app aan. Een unieke app waarin je via de digitale wereld dichterbij je sponsorkind kunt zijn.Hoe werkt het?

Doormiddel de Nofam app te downloaden en in te loggen met de gegevens die wij je geven ( ben je je wachtwoord kwijt stuur dan een mail naar info@projectheld.nl) kom je in een omgeving waar jouw sponsorkind(eren) staan. Gelijk staat daar een bericht voor je klaar van het project van je sponsorkind.

Vervolgens kun je via deze app een bericht sturen, een vraag stellen of een foto
en/of video delen van wat je hebt meegemaakt. Dit bericht komt bij de medewerker van het project waar jouw sponsorkind woont en samen zullen zij jou een bericht terug sturen.

“Dit betekent dat je meer inzicht hebt wat er zoal gebeurd, waar ze tegen aan
lopen en vooral ook welke vorderingen jouw sponsorkind maakt!”


Omdat dit nieuw is, ook voor onze projecten, vragen wij een beetje geduld
met de reacties vanuit het project, maar wij vertrouwen erop dat deze app de mogelijkheid bied om dichter bij elkaar te komen en als het waren op reis te gaan met je sponsorkind.

Wil je ook deze unieke ervaring beleven en ben je nog geen sponsor, ga dan snel deze reis aan en meld je dan snel aan als sponsor.

Waarom zijn wij zo enthousiast?


Dankzij deze app zullen de lijntjes met je sponsorkind en het project waar zij/hij onder valt veel korter zijn en ga je meer deelnemen aan hun wereld. Wil jij ook deze prachtige ervaring met je sponsorkind?

In de toekomst zal er nog meer mogelijk zijn via deze app en kunnen wij haast niet wachten met alle ontwikkelingen die gaan komen om zowel jouw als sponsor en de kinderen op onze projecten een unieke ervaring te bieden die voor beide levens veranderend kan zijn.


Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Privacybeleid
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up