Hoe kun je een brief via de website naar je sponsorkind(eren) sturen?

Dat doe je door naar Mijn Account > Mijn Brieven te gaan.
Daar kun je in 3 stappen uw brief inzenden. De ingestuurde brief kun je later nog een keer bekijken en downloaden in Mijn brieven.

Naast het versturen van tekst, kun je (tot max) 2 foto's aan je brief toevoegen. Ook is het mogelijk om een cadeau erbij te geven, wat gebruikt zal worden voor de kinderen in het tehuis van uw sponsorkind.

Heb je (als sponsor) nog geen wachtwoord voor Mijn Account?
Vul dan in het Mijn Account inlogscherm in het Registreren blok uw e-mailadres in en klik op de button REGISTREREN.
Je krijgt daarna spoedig een link toegestuurd waarin je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
Mijn account
Doneer

Jaarverslag 2019

Jaarverslag Project Held 2019

Aantal projecten: 21 Aantal landen: 9

Aantal gesponsorde kinderen Januari 2019: 563
Aantal gesponsorde kinderen December 2019: 557
Aantal nog niet gesponsorde kinderen December 2019: 129

2019, een mooi en bewogen jaar voor Project Held. Dankzij sponsors en betrokkenen hebben we onwijs veel kunnen betekenen voor onze projecten. Om zo een paar activiteiten door het jaar op te noemen zie hieronder:

2 Maart 2019: Destined to reign vrouwenconferentie. Paulina Zoetebier onze ambassadrice verzorgde de worship en heeft uit eigen ervaring verteld hoe belangrijk en bijzonder het is om een kindje te sponsoren en wat het ook persoonlijk met je doet. Daarbij stonden wij van Project Held met een Project Held stand om de vrouwen de gelegenheid te geven ook een kindje te ondersteunen en een verschil te maken in de levens van deze kinderen. Totaal heeft dit 16 nieuwe sponsors opgeleverd!

7 April 2019: Project Held-wezen en weduwen dag binnen House of Heroes. Elk jaar houdt House of Heroes, de thuis gemeente van Project Held, een wezen en weduwen dag. Daarin staan de projecten en projectleiders van Project Held centraal. Dit keer was Rrezarta Vonhof uit Kosovo in ons midden. Rrezarta is de projectleider van het project in Kosovo wat wordt ondersteunt door Project Held. Zij vertelde over haar strijd in Kosovo tijdens de oorlog. Wat God voor bijzondere dingen in haar leven heeft gedaan en hoe zij dat wat ze ontvangen heeft nu uitdraagt naar de jeugd en weduwen in Kosovo. Op dit moment is het ook mogelijk om een weduwe in Kosovo te sponsoren. Vooral in Kosovo hebben de ouderen een eenzaam en zwaar bestaan en zijn de warme maaltijden, medicatie en boodschappen die ze ontvangen van het sponsorgeld meer dan nodig.

23-30 April 2019: Een team van zo’n 20 medereizigers stapte in het vliegtuig om de projecten van Kosovo te bezoeken. Onder de indruk van de armoede en eenzaamheid onder de mensen heeft het team de mensen kunnen bemoedigen door o.a. voedsel pakketten uit te delen, bemoedigende woorden te spreken, gebeden, activiteiten met de kinderen te doen en nog veel meer! Dankbaar en met een voldaan gevoel heeft het team Kosovo achter zich gelaten en zijn er mooie en bijzondere herinneringen gemaakt voor zowel de kinderen, ouderen, reizigers en teamleiders in Kosovo.

20-31 Augustus 2019: Project bezoek en Pioniersreis naar Mozambique en Kenia. De geplande groepsreis naar Kenia ging niet door omdat er te weinig aanmeldingen waren. Wel heeft Project Held een projectbezoek aan Mozambique gebracht met daarop volgend een pioniersreis naar Kenia. Tijdens ons bezoek aan Mozambique heeft Project Held samen met het team er voor gezorgd dat er nieuwe toiletruimtes kwamen waardoor er ook aan de hygiëne binnen de projecten wordt gewerkt. Tevens heeft het team daar een ander project bezocht om te kijken of dit in de toekomst een project kan zijn die we kunnen ondersteunen en sponsoren met Project Held.

In Kenia ondersteunt Project Held een nieuw project Hope4Hope. Tijdens dit projectbezoek heeft Project Held relatie opgebouwd, protocollen besproken, omgang met kinderen bekeken etc. Maar ook samen een gezellige tijd gehad zoals samen voetballen, volleyballen, knutselen etc. Voordat Project Held een project ondersteunt is het noodzaak dit project eerst te bezoeken om relatie op te bouwen en de visie en doel van het project te bespreken.

13 oktober 2019: Voordat Project Held op reis gaat met een team, moedigen wij de reizigers altijd aan om in hun omgeving, door vrienden of familie geld te fundraisen zodat wij tijdens zo’n reis zoveel mogelijk kunnen weggeven aan de mensen in nood. Zo hebben we deze zondag een verkoop gehouden binnen de House of Heroes. Taarten, kaarsen, kaarten van alles werd er verkocht om de opbrengst hiervan te gebruiken en te investeren tijdens de reis naar Oeganda in oktober. Deze middag heeft rond de 1000,- opgebracht.

18-31 oktober 2019: Met een team zijn we op bezoek gegaan bij het project van Iris Ministries in Oeganda. Het team dat meegaat met zo’n reis bestaat uit mensen die zich inzetten voor de wezen en weduwen en financieren zelf de reis en alles wat daarbij komt kijken. Een aantal keren per jaar organiseert Project Held zo’n reis en een ieder die wil en kan is welkom om met een reis mee te gaan. Deze reizen zijn altijd bewogen en betekenen veel voor zowel de reiziger als het project. Na een aantal dagen bij Iris Ministries te hebben gediend, spelletjes te hebben gedaan en dorpen te hebben bezocht, zijn we vol nieuwe energie verder gereisd naar Kamuli. Daar heeft het team in samenwerking met Stichting Woorden van Geloof een campagne gehouden waar duizenden mensen op af kwamen en het evangelie gebracht werd door evangelist Falko Lodewijk. Samen God aanbidden en groot maken met zowel lokale mensen als het team uit Nederland is zo bijzonder en raakt vele harten. Avonden zijn ingezet om dit deel van Oeganda te bereiken met het evangelie, daarnaast heeft het team overdag vele mensen bezocht, bemoedigd en maaltijden gebracht. Vanuit Kamuli is het team doorgereisd naar Kitale, in Kenia, waar nog een project van Project Held is bezocht. Daar ondersteunt Project Held onder andere het Estherhome waar tiener moeders opgevangen worden, begeleid worden en hun school verder kunnen afmaken en bouwen aan hun toekomst.

Al met al weer een mooi en waardevol jaar waarin we meer dan 500 kinderen elke dag opnieuw hebben kunnen ondersteunen in de vier belangrijkste levensbehoeften: eten, onderdak, onderwijs en medicatie indien nodig. Uiteraard groeien de kinderen binnen onze projecten op met het evangelie en helpen ze elkaar met school en anderen noden.

De trouw van onze sponsors hebben ons meer dan bemoedigd en laten zien dat God trouw is.

  • De richting die we zijn ingestapt met Project Held gaat meer en meer vorm krijgen. Waarbij Project Held in het begin echt bestond om zoveel mogelijk kinderen te sponsoren en hulp te bieden zie je dat er een mooie toevoeging bij komt om ook de projecten en de omgeving waar de projecten zich bevinden hulp te bieden. Zo ontstaan er tijdens de reizen die wij mogen doen met reizigers een relatie tussen project en persoon, tussen sponsor en kind en tussen reisleiding en reiziger. Vanuit relatie ontstaat er meer betrokkenheid en bewogenheid voor de personen die de projecten leiden en doordat men er over praat wordt ook weer de omgeving van de reiziger betrokken.
  • Ons streven is om naast de kind sponsoring de projecten optimaal te ondersteunen in de noden die zij hebben. Door bijv. te voorzien in bedden, schoolspullen, waterputten, voedsel, bio industrie zoals zelfvoorziening in groenten en rijst etc. maar dat kunnen wij niet alleen!
  • Daarom zijn wij van Project Held ook dankbaar voor de trouw van onze sponsors, members en betrokkenen om te investeren in kinder- en mensen levens. Via deze weg willen wij dan ook alle betrokkenen, sponsors, investeerders en bidders bedanken dat we dit samen mogelijk kunnen maken voor onze broers en zusters over de hele wereld!

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up