Hoe kun je een brief via de website naar je sponsorkind(eren) sturen?

Dat doe je door naar Mijn Account > Mijn Brieven te gaan.
Daar kun je in 3 stappen uw brief inzenden. De ingestuurde brief kun je later nog een keer bekijken en downloaden in Mijn brieven.

Naast het versturen van tekst, kun je (tot max) 2 foto's aan je brief toevoegen. Ook is het mogelijk om een cadeau erbij te geven, wat gebruikt zal worden voor de kinderen in het tehuis van uw sponsorkind.

Heb je (als sponsor) nog geen wachtwoord voor Mijn Account?
Vul dan in het Mijn Account inlogscherm in het Registreren blok uw e-mailadres in en klik op de button REGISTREREN.
Je krijgt daarna spoedig een link toegestuurd waarin je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
Mijn account
Doneer
Nieuws

Draagt u een steentje bij?

22 juni 2022

Zoals u wellicht heeft gelezen in een van onze vorige nieuwsbrieven of via sociale media is dat project Held in Februari naar Oeganda is geweest voor een pioniersreis naar Foodstep in Entebbe.

Zie: https://projectheld.nl/pioniersreis-oeganda/

Foodstep is een kindertehuis waar kinderen worden opvangen die nergens anders terecht kunnen. De meeste kinderen komen uit de gevangenis wat ze daar een rehabilitatiecentrum noemen. Kinderen van de straat die zijn verstoten of misbruikt zijn worden naar deze gevangenis gebracht, hier wordt hen hardhandig discipline bijgebracht. Het is Foodstep gelukt om al heel wat kinderen weg van deze plek te halen om hen liefdevol op te vangen in hun kindertehuis. Inmiddels ondersteunt Project Held een aantal van deze kinderen.

Foodstep brengt regelmatig een bezoek aan deze gevangenis ( vanwege bescherming kunnen we de naam hiervan niet noemen) en heeft in de loop der jaren al heel wat voor elkaar kunnen krijgen. De kinderen krijgen nu bijvoorbeeld onderwijs in plaats van de hele dag achter de tralies te zitten. Daarnaast was het erbarmelijk gesteld met de hygiëne, ook dit is zeer verbeterd door de positieve invloed van Foodstep.

Het Belgische echtpaar Nathalie en Werner zijn de oprichters van Foodstep. Zij hebben een stuk land tot hun beschikking en hun droom is om hier 5 huisjes te bouwen. Het is een prachtige plek aan het Victoriameer wat ze willen verhuren aan o.a. kerk- en jeugdgroepen voor een heerlijke retraite en een plek om seminars te geven, een plek om tijd met God door te brengen.

Dit gaat werkgelegenheid opleveren voor de oudere kinderen in het kindertehuis. Daarnaast willen ze er een moestuin ontwikkelen wat weer zorgt voor zelfvoorziening voor de kinderen.

Op dit moment zijn ze al druk aan het bouwen en staan er 3 funderingen voor de huisjes. Helaas zijn de prijzen voor materialen de afgelopen maanden bijna verdubbelt en is het financieel niet meer op te brengen om de huisjes af te maken.

Naast het letterlijk meebouwen willen we graag meehelpen in de kosten zodat alle huisjes gerealiseerd kunnen worden. Hier hebben we u bij nodig! U kunt op verschillende manieren een steentje bijdragen:

  1. *Voor €25,- geeft u één steen voor een huisje. Een huisje heeft 400 stenen nodig om helemaal klaar te zijn voor  het ontvangen van gasten.
  2. *Het is mogelijk om met uw kerk, groep, stichting of bedrijf een compleet huisje te doneren! Voor 10.000 kan er een huisje worden neergezet en u mag het huisje een naam geven! (Uiteraard met goedkeuring van Foodstep).
  3. *Ook is het mogelijk om in September mee te helpen bij het bouwen van de huisjes met een vriendengroep, familie of kerk, echter moet u dan zelf voorzien in de kosten.

Mocht u een ander idee hebben kunt u uiteraard altijd contact opnemen! We vinden het heerlijk om samen te werken en dit project te doen slagen!

Mail: info@projectheld.nl

Tel: 0341-424 785

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up