YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Held@Home

Bevrijdingsdag

5 mei 2021

Op 5 Mei vieren we onze vrijheid! Voor de bewoners in het verzorgingstehuis in Grootebroek is het vandaag dubbel feest. Voor het eerst sinds half december mogen de bewoners zich weer buiten hun appartement bewegen. Het winkeltje is weer open en het is weer mogelijk om elkaar te spreken, uiteraard met inacht neming van de corona maatregelen. Ook is het “terras” binnen het centrum weer geopend en dat bracht veel blijdschap bij de bewoners. Elkaar weer spreken en zien is wat ze zo gemist hebben.

Voor de bewoners kon deze dag niet meer stuk! Ook het gezamelijke eten tussen de middag was weer mogelijk. Dit gebeurde in shifts zodat er niet teveel bewoners tegelijk in de gemeenschappelijke ruimte waren.

Als klap op de vuurpijl kwamen wij van Held@Home een heerlijke oranje tompoes langs de deuren brengen om hier samen met de bewoners bij stil te staan. Vrijheid stond centraal en had zo een dubbele betekenis.

Laten we de ouderen niet vergeten in deze tijd, ga af en toe bij ze langs of geef een belletje, ze hebben het zo ontzettend nodig!

Meneer van de foto, begon gelijk te vertellen over zijn tijd in de oorlog. “Ik hoop dat jullie dat nooit hoeven mee te maken” zei hij! 12 jaar oud was hij, maar kan zich er nog veel van herinneren. Getekend voor het leven door een paar jaar oorlog.

Lieve mensen laten wij deze mensen eren en laten we luisteren naar hun verhalen en verdriet. Wees een schouder om op te huilen of een oor die hoort. Het maakt zoveel verschil!

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up