Doneer
Nieuws

Webshop

29 maart 2021

Op dit moment bestaat onze webshop zo'n 4 maanden. Wij zijn dankbaar dat we dit kunnen aanbieden en wel om verschillende redenen.

In de webshop is het mogelijk om iets voor jezelf, voor een ander of voor een project aan te schaffen. Neem nu onze kaarten in de webshop. We hebben zowel kaarten met christelijke proclamaties en teksten, als kaarten om iemand te bemoedigen of met een leuke tekst.

Je kunt bijvoorbeeld met de kaarten een pakketje maken voor de pasen met paaseitjes, even laten weten dat je aan iemand denkt. Maar ook bijvoorbeeld met een leuk bloemenvaasje en kaartje als een lief geschenk. Kortom alles is mogelijk.

Mocht u bij ons voor méér dan 25 mensen iets willen bestellen laat het ons weten. Schrijf ons een mail, we denken graag met u mee!


Daarnaast hebben we natuurlijk de cadeaus om weg te geven aan onze projecten. De afgelopen 4 maanden hebben wij het volgende kunnen weggeven aan onze projecten:

GeitenKippenGroentenBijbelsBrandhoutNaaimachinevoedselpakketZorgpakket

16386287572

Wij zijn zo ongelofelijk blij en dankbaar dat wij dit extra kunnen doen voor onze projecten en de kinderen. Daarnaast willen we dit zeker nog meer gaan uitbreiden zodat er nog meer mensen geholpen worden! Maar dit kunnen wij niet alleen, daar hebben we u bij nodig. Wij hopen dat u onze webshop blijft bezoeken.

Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen! Door uw steun kunnen we onze projecten die extra zijn getroffen door Corona een hart onder de riem steken.

Together we make a different!

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften aan Project Held zijn fiscaal aftrekbaar.
KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256
Whatsapp ons!
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram