YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Held@Home

Vervolghulp verzorgingstehuis

4 januari 2021

Zoals afgesproken zijn we met een klein team vanuit Held@Home terug gekomen bij het verzorgingstehuis om te helpen met het opruimen van de Kerstbomen. Het moto vele handen maken licht werk, kwam duidelijk tot uiting.

De 5 kerstbomen met versiering die we met zorg mochten optuigen een kleine maand geleden, mag weer ruimte maken voor iets nieuws. Iets waar iedereen wel weer behoeften aan heeft.

De bewoners bleven op afstand wat ook terecht is gezien de Corona situatie, maar op deze manier hebben we toch ons steentje kunnen bijdragen.

Wanneer de situatie het toelaat, zullen we met Held@Home een aantal bewoners persoonlijk gaan bezoeken om ze even uit de eenzaamheid te halen en persoonlijke aandacht te geven. Echter moeten we daar nog even op wachten gezien de Covid-19 regels die nodig zijn om de ouderen te beschermen.

Houd onze website en facebook in de gaten, als je op de hoogte wilt blijven en misschien wel ook een steentje wilt bijdragen.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up