YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Held@Home

Time to say goodbye

9 juli 2021

Nog een paar dagen en de eerste regio binnen Nederland heeft al vakantie. Dat betekent dat er een taak bij Held@Home wegvalt. Het helpen op de school met anderstalige kinderen. De grootste nood is voorbij op de school. Kinderen en leerkrachten zijn allemaal voor het grote deel weer terug en hersteld en de bezetting is weer in orde.

Wat heeft Held@Home een prachtige tijd op de school gehad en genoten van de kinderen. Daarnaast is de klas erg geholpen met de extra hulp en hebben we zeker een verschil kunnen maken de afgelopen maanden. Het doel van Held@Home is helpen waar nood is en hulp bieden. Daar hebben we zeker in kunnen voldoen het afgelopen half jaar op de school.

De laatste weken hebben we nog leuke dingen met elkaar kunnen doen, dit als afscheid en afronding van het jaar. We zijn naar de film geweest met de klas, pannenkoeken gebakken en hebben in de gymzaal verstoppertje gespeeld. Wat is het mooi om te zien hoe kinderen in een spel los kunnen komen.

Held@Home is door de kinderen in de watten gelegd d.m.v. cadeautjes. Als bedankje hadden de kinderen een getekend handje gemaakt. Allen met een bedankje of lief woord erop. Ook zijn er traantjes gevloeid. Maar afscheid nemen hoort erbij en wij zegenen deze kinderen in alles wat ze gaan doen. Een mooie basis is gelegd.

Een groot deel van de kinderen gaat naar een andere school waar ze het regulieren onderwijs in kunnen stromen omdat ze voldoende de Nederlandse taal beheersen. Een aantal blijven op deze school maar wel naar een andere klas en een aantal zijn volgend jaar gewoon nog even terug in deze klas waar ze verder gaan met dat waar ze zijn gebleven.

Namens Held@Home bedanken we de kinderen en leerkrachten voor hun vertrouwen in ons en het fijne samen werken met een gezamenlijk doel, deze kinderen een veilige en vertrouwde omgeving geven, waarin ze kunnen groeien in hun ontwikkeling.

Dat is precies waar wij voor staan bij onze projecten in het buitenland, mooi om zo in deze Corona tijd dit ook in Nederland te hebben mogen doen.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up