YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Nieuws

Project Held in de lift

25 november 2021

Nu de grootste stappen achter de rug en afgerond zijn bij het omzetten naar zelfstandigheid van de stichting, richten we onze blik meer op de toekomst. Afgelopen weken is project Held achter de schermen druk bezig met nieuwe plannen maken en uit te werken voor het komende jaar.

Next step:
Om beter te ontdekken waar onze kracht ligt en hoe we nog meer hulp kunnen bieden zijn we in zee gegaan met Brovisuals, een klein maar zeer gemotiveerd bedrijf die samen met ons kijkt naar mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Brovisuals:
Nog even met z’n tweeën gezellig na-kletsen, want wat een inspirerende Stichting is Project Held! Maar liefst 20 verschillende projecten ondersteunen ze; kindertehuizen waar zo’n 500 kinderen een beter leven hebben dankzij hun sponsors! Wij mochten meedenken, ze bevragen, brainstormen, tips geven en binnenkort het ‘next-step-marketingplan’ presenteren. Het doel is meer naamsbekendheid creëren en… liefst nog meer impact op nóg meer levens van kinderen.Wij gaan ervoor” 💪✨#brovisuals#nextstep#brainstorm#ideeen#samen#marketing#positivevibes#projectheld#impact

Visie:

Om concreet onze visie voor het komende jaar zichtbaar te hebben gebruiken we een visionboard en sindsdien gaat alles in een stroom versnelling! We kunnen niet wachten om de plannen uit te werken en de vruchten daarvan te gaan zien.

Dit alles om beter en breder onze tehuizen en de kinderen individueel te kunnen ondersteunen. Uiteraard houden we u als sponsor en betrokkene hiervan op de hoogte.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up