Doneer
Nieuws

Nieuwe website met webshop

26 november 2020

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan een compleet nieuwe website voor Project Held. We zijn enorm trots op het eindresultaat en nodigen u van harte uit om de nieuwe website te bewonderen! Naast uitgebreide informatie over onze projecten, aanstaande reizen en nieuws items hebben we nu ook een webshop waarin we een heel aantal producten aanbieden zoals mooie en bemoedigende kaarten, tassen, sieraden en diverse cadeau artikelen. U kunt deze producten aanschaffen voor uzelf of om anderen mee te bemoedigen. De opbrengst uit de webshop komt ten goede aan onze projecten.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook een Geit, kip, waterput etc. cadeau geven aan een van onze projecten. Bezoek hier onze webshop om een project blij te maken met een van de cadeaus.


Held@Home
Binnen Project Held zijn we een nieuw project gestart, namelijk Held@Home. Het doel van Held@Home is om uit te strekken naar de mensen die het wat minder hebben, zich eenzaam voelen of behoefte aan een bezoekje hebben. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die door Covid-19 is geraakt, op wat voor manier dan ook.

Op dit moment heeft Held@Home afspraken bij een verzorgingshuis om oliebollen langs te brengen en bij het helpen van de kerstbomen optuigen klein gebaar, grote vreugde! Daarnaast zullen er nog meer activiteiten bij komen de komende tijd.

Wil jij je aansluiten bij een van de activiteiten die Held@Home gaat doen kun je mailen naar info@projectheld.nl

Tevens kun je op een makkelijke manier iemand in de buurt verrassen met een klein bezoekje door onze Held@Home pakketje langs te brengen. Een leuk vaasje met droogbloemen en een label met mooie tekst waar jezelf nog iets op kunt schrijven. Op deze manier heb je altijd een begin van een goed gesprek en is het ijs is gebroken, hoe leuk is dat! Klik hier om deze pakketjes te bekijken.

Wanneer jezelf niet in de gelegenheid bent om iemand te bezoeken kun je ze ook door ons laten brengen bij mensen waar Held@Home komt. Dan kunnen wij namens jou iemand een warm hart toe dragen. Klik hier om deze te bestellen.

Zie hieronder wat een blijdschap en vreugde een beetje aandacht brengt.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften aan Project Held zijn fiscaal aftrekbaar
Whatsapp ons!
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram