Hoe kun je een brief via de website naar je sponsorkind(eren) sturen?

Dat doe je door naar Mijn Account > Mijn Brieven te gaan.
Daar kun je in 3 stappen uw brief inzenden. De ingestuurde brief kun je later nog een keer bekijken en downloaden in Mijn brieven.

Naast het versturen van tekst, kun je (tot max) 2 foto's aan je brief toevoegen. Ook is het mogelijk om een cadeau erbij te geven, wat gebruikt zal worden voor de kinderen in het tehuis van uw sponsorkind.

Heb je (als sponsor) nog geen wachtwoord voor Mijn Account?
Vul dan in het Mijn Account inlogscherm in het Registreren blok uw e-mailadres in en klik op de button REGISTREREN.
Je krijgt daarna spoedig een link toegestuurd waarin je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
Mijn account
Doneer
Nieuws

Kerst voor iedereen!

30 november 2022


Nog even en dan is het weer kerst en vieren we over de hele wereld dat Jezus is geboren. Ook bij al onze sponsorprojecten is het feest! Net als de kinderen in Nederland kijken ook zij uit naar het kerstfeest.

De lampjes gaan branden, er worden kerstliederen gezongen en het kerstverhaal wordt verteld en vaak ook uitgebeeld. De kerstbrieven van sponsors worden aan de kinderen uitgedeeld, de kinderen krijgen een cadeautje en tot slot genieten ze met elkaar van een heerlijke kerstmaaltijd.

Om dit mogelijk te maken hebben we uw hulp nodig! U kunt helpen door een kerstgift te geven via de QR-code of de knop hieronder

Daarnaast kunt u ook een kerstgift geven via paypal of ons bankrekeningnummer:

Stichting Project Held
NL 45 INGB 0009 4022 93
T.n.v. Kerst 2022 Project Held

U kunt een kerstgift geven voor uw eigen sponsorkind. Mocht u financiële ruimte hebben kunt ook geven voor meerdere kinderen zodat ieder kind een geweldige kerst heeft. Gemiddeld is er €25 per kind nodig, uiteraard zijn we blij met alle giften die er binnen komen.

We willen u enorm bedanken voor uw steun, zonder u hadden we nooit zoveel kinderen kunnen helpen. U maakt echt het verschil in het leven van een kind! Ook wij van Project Held merken dat het voor mensen steeds lastiger wordt om aan hun financiële verplichtingen te voldoen, alles wordt immers duurder.

Dat zien we ook in het aantal gesponsorde kinderen, dat helaas afgelopen jaar gedaald is. Daarom zijn we zo ontzettend blij met u als sponsor en willen we u uit de grond van ons hart bedanken voor uw steun aan al deze fantastische kinderen!

Kerstbrief voor uw sponsorkind

U kunt uw digitale kerstwens voor uw sponsorkind sturen via onze website. Via deze link kunt u zich registreren of inloggen om de kerstwens te schrijven.

Doe dit voor 10 december! Wij hebben dan nog voldoende tijd om de brieven door te sturen. Voor de kinderen is een brief van iemand ver weg, iemand die aan hem of haar denkt van onschatbare waarde.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up