YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Nieuws

Kerst bij onze projecten

30 december 2020

Bij de projecten van Project Held is Kerst altijd HET feest van het jaar! Buiten het feit dat we de geboorte van Jezus vieren en dit heel centraal binnen de projecten staat, is het ook de tijd van het jaar dat alle kinderen weer even terug op het centrum zijn.

In veel afrikaanse landen is het n.l. gebruikelijk, wanneer je de normale school periode hebt afgerond je naar een boarding school gaat. Dit betekent vaak voor langere tijd buiten het centrum.

Dus als je allemaal rond Kerst weer bij het centrum bent, elkaar weer ziet, cadeautjes krijgt en van lekker eten geniet is dat HET moment van het jaar waarvan onwijs wordt genoten!

Ook in de andere projecten, is het een heerlijke tijd om samen te zijn. De geboorte van Jezus te vieren en vaak wordt er in de buurt eten uitgedeelt om de mensen in de omgeving te laten zien en ervaren dat Jezus Hoop brengt in elke situatie!

Bij deze alvast wat sneak previews vanuit onze projecten.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up