Hoe kun je een brief via de website naar je sponsorkind(eren) sturen?

Dat doe je door naar Mijn Account > Mijn Brieven te gaan.
Daar kun je in 3 stappen uw brief inzenden. De ingestuurde brief kun je later nog een keer bekijken en downloaden in Mijn brieven.

Naast het versturen van tekst, kun je (tot max) 2 foto's aan je brief toevoegen. Ook is het mogelijk om een cadeau erbij te geven, wat gebruikt zal worden voor de kinderen in het tehuis van uw sponsorkind.

Heb je (als sponsor) nog geen wachtwoord voor Mijn Account?
Vul dan in het Mijn Account inlogscherm in het Registreren blok uw e-mailadres in en klik op de button REGISTREREN.
Je krijgt daarna spoedig een link toegestuurd waarin je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
Mijn account
Doneer
Nieuws

Kerst 2022

29 december 2022

Hartelijk bedankt voor een ieder die heeft bijgedragen om bij onze projecten het kerstfeest tot hét feest van het jaar te maken. Of de kinderen nu de gelegenheid kregen om dit bij familie te vieren, of samen met de andere kinderen op het centrum, bij onze projecten is alles uit de kast gehaald om er een fantastisch feest van te maken en de geboorte van Jezus te vieren.

Heerlijk eten, cadeautjes, nieuwe kleding je kunt het zo gek niet bedenken maar bij alle projecten waren dit de hoofdthema’s die het feest zo succesvol hebben gemaakt. Maar ook het samen zijn, de muziek en dans en de kerstmusical kwamen aan bod.

Bij de meeste projecten hebben de kinderen ook een langere tijd vrij van school en konden ze daarom naar het centrum terug om daar samen te zijn en samen Kerst te vieren. Voor allen een herinnering die ze nooit zullen vergeten. Onze grote dank aan de sponsors en gevers om mede dankzij hen dit mogelijk te maken.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up