YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Nieuws

Jeugdkamp Mto Moyoni Oeganda

12 maart 2024

Wat hebben we een fantastische tijd gehad op de Vaderhart jeugdschool in Jinja in Oeganda. Twee weken lang hebben 28 jongvolwassenen van Project Held onderwijs gehad over de liefde van de Vader. Het is ongelofelijk wat er is gebeurd in de harten van deze prachtige jongeren. We hebben vele getuigenissen mogen horen! Wij vonden het erg bijzonder om dit van dichtbij mee te maken en twee weken lang op te trekken met deze jongeren en de transformatie in hen te zien plaatsvinden.


Naast prachtig onderwijs door het team van Mto Moyoni (betekent ‘’rivier in het hart’’) was er ook tijd voor sport en spel, dans, lekker eten en tijd voor goede gesprekken. De jongeren zijn gedurende het kamp behoorlijk diep gegaan, de meesten zijn opgegroeid in kindertehuizen en hebben in hun relatief korte leven al heel wat meegemaakt. Zo mooi om te zien dat ze ervoor gekozen hebben om door bepaalde issues heen te gaan, waardoor hun harten een stuk lichter zijn geworden. Voor de meesten was dit echt levens veranderd! We hebben een korte compilatie gemaakt met diverse getuigenissen, klik hieronder om deze te bekijken.


Mede dankzij een aantal sponsors is deze jeugdschool mogelijk gemaakt, we willen hen hartelijk bedanken! Naast de kind sponsoring waardoor de kinderen te eten hebben, een dak boven hun hoofd hebben en naar school kunnen gaan, willen we de kinderen op een diepere manier helpen. Dat is de reden dat we deze jeugdschool hebben aangeboden. We zijn enorm dankbaar te zien dat de jongeren nu meer dan ooit beseffen dat ze niet alleen zijn en een Hemelse Vader hebben die voor hen zorgt en hen liefheeft.

Afgelopen jeugdschool was voor ons een try-out en we kunnen wel zeggen dat het onze verwachtingen enorm heeft overtroffen. De positieve impact op de levens is heel groot! We willen deze jeugdschool in de toekomst ook aanbieden aan meerdere jongeren. Mocht u hier aan bij willen dragen dan kan dat hier. Twee weken jeugdschool, inclusief onderdak, eten en onderwijs kost €195 p.p.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw betrokkenheid bij Project Held en we hopen dat u geniet van de mooie compilatie van de jeugdschool!


Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up