Doneer
Nieuws

Bijzondere hereniging tussen moeder en kind

7 maart 2019

Kinderen die door project Held ondersteunt worden, hebben allemaal een bijzonder verleden. Neem bijvoorbeeld het verhaal van Argentina. 8 jaar geleden kwam zij in het tehuis waar zij wordt ondersteunt via Project Held.

Argentina is gevonden langs te weg en wist niks meer van haar achtergrond of familie. 8 jaar lang is er gezocht, gebeden en via allerlei wegen geprobeerd om haar familie te achterhalen. Ondertussen is Argentina opgenomen in het project, kon naar school, de kerk en is opgegroeid tot een blije en gelukkige tiener.

Nu naar 8 jaar bidden, zoeken en volharden is eindelijk ver weg midden in een onbekende afgezonderde buurt zo'n 300 kilometer van het project vandaan haar moeder gevonden. Zie hieronder de eerste ontmoeting en zie Gods hart voor deze kinderen en antwoord in gebeden.Wij danken God voor deze hereniging van Argentina met haar familie.

Zie hier de link waar  u de hereniging kunt waarnemen en de emoties van beide kanten ziet. Een gebed van beide kanten is verhoord!

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften aan Project Held zijn fiscaal aftrekbaar
Whatsapp ons!
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram