YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Nieuws

Waar een wil is…

30 januari 2023

Hij kwam als hoogste van zijn klas uit de tests en had een 10 score!

Laurence is in Zuid-Soedan geboren en is sinds 2009 in het kindertehuis in Soedan wat nu in Oeganda zijn huisvesting heeft. Beide ouders zijn gestorven aan HIV. Sinds hij in het tehuis zit is hij altijd een serieuze jongen geweest met zelden een lach. Een omarming of gekietel bracht een lach op zijn gezicht, maar hij was nog veel aan het verwerken.
Nu naar jaren in het centrum te wonen is dat wel anders. Laurence is een vrolijke jongen en is een van de beste op school. Laurence is pienter en houdt van school en speelt graag met auto’s en een katapult ook speelt hij graag softbal.

Afgelopen maanden waren er examens op de school van Laurence en heeft Laurence laten zien dat als je wilt, alles te bereiken is. Hij kwam als hoogste van zijn klas uit de tests en had een 10 als score!

De sponsor van Laurence heeft de sponsoring moeten laten afweten vanwege persoonlijke redenen. Laurence zou heel blij zijn met een nieuwe sponsor die in hem geloofd en hem ondersteunt in zijn verdere schooljaren!

Wilt u zijn sponsor zijn! Klik op onderstaande button en laat zien dat je in Laurence gelooft!

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Privacybeleid
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up