Doneer

Kosovo 2021

Ga mee op reis met Project Held naar Kosovo

In de bijbel staan ontzettend veel teksten die gaan over het zorg dragen voor de wezen en de weduwen. God’s hart klopt voor hen!

( In verband met Covid-19 is deze reis en planning onder voorbehoud).

In Kosovo wordt stichting De Brug internationaal door Project Held ondersteund.

Het project in Kosovo is in 1999 opgericht door stichting De Brug. De Brug is actief in het zuidwesten van Kosovo, rondom de stad Gjakova. Tijdens de Balkanoorlog werd dit gebied het zwaarst getroffen. Het project helpt kinderen en vrouwen die hun vader of man hebben verloren tijdens deze verschrikkelijke oorlog. De schoolkosten in Kosovo zijn erg hoog, waardoor de meeste kinderen geen onderwijs kunnen krijgen. Het project voorziet in schoolboeken en andere schoolkosten, zodat de kinderen toch naar school kunnen om zo te bouwen aan een betere toekomst. De weduwen krijgen ondersteuning, denk hierbij aan voedselpakketten, kleding en medicijnen.

Van 30 April t/m 7 Mei 2021 organiseert Project Held i.s.m. stichting De Brug een reis naar Gjakova, Kosovo.

Doel van de reis:
In de bijbel staan ontzettend veel teksten die gaan over het zorgdragen voor de wezen en de weduwen. God’s hart klopt voor hen! Tijdens deze reis zullen we de handen en voeten van Jezus zijn door diverse projecten, families, kinderen en ouderen te bezoeken en hen te bemoedigen. Een levensveranderende reis binnen Europa waarin jij het verschil kan maken voor die ene! Worship en gebed spelen een grote rol tijdens deze bijzondere reis. Er zullen diverse outreaches plaatsvinden waarin we Gods liefde uit gaan delen aan de allerarmsten waarbij we ook praktische hulp bieden waar nodig. Daarnaast zullen we de locale kerk gaan ondersteunen en bemoedigen.

Ontspannen:
Naast de outreaches, zal er ruim voldoende tijd overblijven om te kunnen genieten van de mooie omgeving, een terrasje te pakken of het mooie stadje Gjakova te verkennen. Het gezellige centrum ligt op loopafstand van het guesthouse.

Accommonatie:
Het guesthouse van De Brug in Gjakova.

Reissom:
De totale reissom bedraagt€ 850,-uitgaande van verblijf in guesthouse.
Dit is inclusief vliegticket, vervoer, excursies en maaltijden en drinken. (prijs is onder voorbehoud kosten vliegticket)

Eigen bijdrage:
Ons verzoek is dat elke deelnemer zich inzet om zelf minimaal € 100,- extra projectgeld te fondswerven zodat we ter plaatse zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met voedsel, medicijnen en/of andere noden.

Aanmelden:
Wil je groeien in praktisch christen zijn en Gods liefde zien werken door jou heen? Geef je dan nu op! Er is plek voor 18 deelnemers. Vol is vol!

Reisdetails

Land:
Vertrekdatum:
30 April 2021
Reisduur:
1 week
Kosten:
€ 850,-

Ja, ik ga graag mee!

Aanmelden reis NL
Keuzerondjes *

Wat kun je verwachten tijdens een reis

Verkenning van het land
Bezoek aan projecten van Project Held
Bezoek aan de lokale bevolking
De handen en voeten van Jezus zijn
Je sponsorkind ontmoeten
Inbegrepen zijn alle benodigde vluchten
Reizen met gehuurde bus
Overnachtingen in degelijke hotels of guesthouses
3x daags een maaltijd (uitzondering van vertrek en aankomstdag)
Flesjes drinkwater tijdens de gehele reis
Zowel Nederlandse als lokale gids en tolk

Ga mee op reis met Project Held en ontmoet je sponsorkind!

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften aan Project Held zijn fiscaal aftrekbaar
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram