Hoe kun je een brief via de website naar je sponsorkind(eren) sturen?

Dat doe je door naar Mijn Account > Mijn Brieven te gaan.
Daar kun je in 3 stappen uw brief inzenden. De ingestuurde brief kun je later nog een keer bekijken en downloaden in Mijn brieven.

Naast het versturen van tekst, kun je (tot max) 2 foto's aan je brief toevoegen. Ook is het mogelijk om een cadeau erbij te geven, wat gebruikt zal worden voor de kinderen in het tehuis van uw sponsorkind.

Heb je (als sponsor) nog geen wachtwoord voor Mijn Account?
Vul dan in het Mijn Account inlogscherm in het Registreren blok uw e-mailadres in en klik op de button REGISTREREN.
Je krijgt daarna spoedig een link toegestuurd waarin je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
Mijn account
Doneer
PROJECT IN Nederland

Held@Home

Het doel van Held@Home is om uit te strekken naar de mensen die het wat minder hebben, zich eenzaam voelen of behoefte aan een bezoekje hebben. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die door Covid-19 is geraakt, op wat voor manier dan ook.


Normaal gesproken gaat Project Held met een team regelmatig op missiontrip naar een aantal van onze projecten. Tijdens deze reizen ontmoeten we vele kinderen en volwassenen in de kindertehuizen en de omliggende dorpen, hierbij delen we zoveel mogelijk uit en bemoedigen we deze mensen.
Helaas is reizen door Covid-19 momenteel niet mogelijk en is het idee ontstaan om datgene wat we tijdens onze reizen doen, nu in Nederland te gaan doen.

Dit houdt in dat we op bezoek gaan bij mensen die die wel een bezoekje en bemoediging kunnen gebruiken, denk hierbij aan de ouderen, de alleenstaanden, de vluchtelingen etc. Ons motto tijdens onze reizen is ‘stop for the one’. Even een praatje maken, een cadeautje brengen, een warme maaltijd, iets waardoor die ene persoon zich geliefd voelt. Uiteraard kunnen we nu niet met een groep op pad maar zullen we met maximaal 2 personen op bezoek gaan bij iemand. U kunt zich aansluiten bij het team van Project Held maar u kunt ook in uw eigen omgeving wat doen voor de mensen om u heen en hen een steuntje in de rug geven.

Dit kan op verschillende manieren. Wij willen u uiteraard hierbij helpen en hebben alvast een aantal ideeën op papier gezet:

• Toen Corona ons land in de greep kreeg, gingen veel mensen hun extra voorraad van tulpen, bloemen en pakketjes in de buurt rondbrengen bij mensen die wel een hart onder de riem konden gebruiken. Dit is nog steeds een warm gebaar. Wij van Project Held hebben pakketjes samengesteld die een bemoedigend kaartje bevatten en daarbij een leuk lief cadeautje. Zo heeft u een gespreksonderwerp en kunnen de mensen er nog eens aan terug denken wanneer u weer weg bent. De pakketjes kosten €5,95 en koopt u 5 stuks dan sturen wij ze voor €25,- naar u op ( ex. verzendkosten). Naast deze pakketjes, die wij verkopen via onze webshop, hebben wij ook een heel aantal mooie bemoedigingskaarten te koop. Neemt u gerust een kijkje in onze nieuwe webshop.


• U kunt iemand een tas of doos met wat boodschappen brengen wanneer iemand door Corona getroffen is en wellicht een baan verloren heeft of minder uren werkt.

• Bid of God iemand in uw gedachten wil brengen die u een pakketje mag brengen. Als we Gods liefde laten stromen kan het niet anders dan dat de mensen geraakt worden.


Wij zouden het heel erg op prijs stellen als u aan ons door zou willen geven waar u iemand een bezoekje heeft gebracht en heeft kunnen bemoedigen. Wij zullen een kaart van Nederland maken en hartjes plaatsen waar Held@Home actief is geweest.
Samen maken we het verschil!

*Wilt u zich liever bij ons team aansluiten en meedraaien in het team van Held@Home kunt u zich opgeven via info@projectheld.nl. Op dit moment staan er al verschillende activiteiten op het programma en het zou fijn zijn als u daar in mee wilt draaien.

Ga mee op reis met Project Held en ontmoet je sponsorkind!

Project Held Cadeaus

Een geit, bijbel, naaimachine of water filter. Voorbeelden van cadeaus die van grote waarde zijn voor gezinnen en kinderen die leven in extreme armoede. Voorzie een kind, gezin of project in een ontwikkelingsland van een waardevol cadeau.
Brandhout
Elk jaar is er weer een enorme vraag naar brandhout voor de winter in Kosovo. De winters in Kosovo en noord Albanie zijn vaak koud, min 20 graden Celsius is niet ongewoon. Door de hoge werkeloosheid en slechte overheidsvoorzieningen is er vaak geen geld voor brandhout. We vragen u om hulp om zoveel mogelijk kwetsbare […]
Meer info

60,00

Bouwsteen Oeganda
Doneer een steen voor een van de vijf huisjes in Oeganda. Het Belgische echtpaar Nathalie en Werner zijn de oprichters van Foodstep. Zij hebben een stuk land tot hun beschikking en hun droom is om hier 5 huisjes te bouwen. Het is een prachtige plek aan het Victoriameer wat ze willen verhuren aan o.a. kerk- en jeugdgroepen voor een heerlijke retraite en een plek om seminars te geven, een plek om tijd met God door te brengen. Dit gaat werkgelegenheid opleveren voor de oudere kinderen in het kindertehuis. Daarnaast willen ze er een moestuin ontwikkelen wat weer zorgt voor zelfvoorziening voor de kinderen. Op dit moment zijn ze al druk aan het bouwen en staan er 3 funderingen voor de huisjes. Helaas zijn de prijzen voor materialen de afgelopen maanden bijna verdubbelt en is het financieel niet meer op te brengen om de huisjes af te maken. Naast het letterlijk meebouwen willen we graag meehelpen in de kosten zodat alle huisjes gerealiseerd kunnen worden. Hier hebben we u bij nodig! U kunt op verschillende manieren een steentje bijdragen:
  1. *Voor €25,- geeft u één steen voor een huisje. Een huisje heeft 400 stenen nodig om helemaal klaar te zijn voor  het ontvangen van gasten.
  2. *Het is mogelijk om met uw kerk, groep, stichting of bedrijf een compleet huisje te doneren! Voor 10.000 kan er een huisje worden neergezet en u mag het huisje een naam geven! (Uiteraard met goedkeuring van Foodstep).
  3. *Ook is het mogelijk om in September mee te helpen bij het bouwen van de huisjes met een vriendengroep, familie of kerk, echter moet u dan zelf voorzien in de kosten.
Meer info

25,00

Voetbal schoenen
Een arm gezin in Afrika heeft vaak niet genoeg geld om hun kind(eren) naar school te laten gaan. Daarom zullen ze hun dochters al snel "dwingen" om vroeg te trouwen zodat er voor ze gezorgd wordt. Voor deze jonge vrouwen is er geen kans om te leren en te bouwen aan hun kwaliteiten en gaven. Hope4hope in Kenia heeft besloten om deze jonge vrouwen in het voetbal traject op te nemen. Op deze manier kunnen ze bouwen aan hun kwaliteiten en grenzen  en deze ook opzoeken en aangeven.  Zo maken ze zichzelf weerbaarder  en staan ze sterker in de maatschappij. Er is zo'n groot animo voor dat er helaas steeds te kort is aan voetbalschoenen, ballen en kleding. Vooral de schoenen slijten snel en op blote voeten voetballen geeft de nodige blessures. Met een eigen paar schoenen zijn deze meiden ontzettend blij! Het geeft ze de kans om te vechten, te trainen en sterker te worden in het spel. je ziet de meiden met de dag opleven. Soms staan ze al voor dag en dauw op het veld en kunnen niet wachten om te beginnen. Helpt u mee aan een nieuw stel voetbalschoenen? U heeft geen idee hoe dankbaar ze u zijn!  
Meer info

49,00

Toon alle cadeaus

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up