YES! Eindelijk is het zover! Uniek in de sponsorwereld. Communiceren met je sponsorkind via een app. Ga naar de NEWS pagina en lees hoe!
Mijn account
Doneer
Nieuws

Myanmar

9 februari 2021

Zoals u misschien al wel gehoord heeft op het nieuws heeft er een staatsgreep plaatsgevonden in Myanmar. Het leger heeft de overheid overgenomen en heeft diverse regeringsleiders gearresteerd. Journalisten worden op dit moment ook opgepakt. 


We hebben contact opgenomen met pastor Philip Thang, hij overziet het kindertehuis in Myanmar waar de kinderen wonen die door Project Held worden ondersteund. Hij vertelde ons dat het bijna in heel het land donker is geworden. De stroom, internet en telefoon zijn afgesloten, banken zijn dicht, prijzen van voedsel zijn verdubbeld en bijna alle winkels zijn leeg.


De vraag vanuit pastor Philip is of we voor de situatie willen bidden. God is de HOOP voor Myanmar, een natie die zo vol is van opwekking en beloften. Laten we onze handen ineen slaan en Gods licht en macht over Myanmar bidden. En natuurlijk ook specifiek voor ‘’onze’’ sponsorkinderen.


Mocht u naast gebed ook iets praktisch willen doen, dan kan dat door een gift over te maken voor het kindertehuis zodat ze in ieder geval gewoon voedsel kunnen blijven kopen. Door corona zitten alle kinderen namelijk in het tehuis, krijgen ze thuisonderwijs en mogen ze nauwelijks het huis uit. Nu dit er ook nog bij komt, met alle extra kosten en onzekerheid bovendien, willen we ze een hart onder de riem steken, helpt u mee?

Doneer hier, of maak over via onderstaande gegevens:

Project Held
NL54 ABNA 0502641754
t.n.v. Myanmar

Hartelijk bedankt namens pastor Philip en de kinderen.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Project Held zet zich in voor kinderen in uitzichtloze situaties. Verder ondersteunen wij ook andere hulpprojecten.
Giften kunt u overmaken naar:
NL45 INGB 0009 4022 93 tnv Stichting Project Held. Al uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

KvK-nr: 83287515, RSIN-nr: 862813256.
Whatsapp ons!
staruserarrow-up