Pretty Mokhabukhi

Pretty en haar moeder wonen in een klein huisje bij Pretty's oma. Haar vader heeft ze vrijwel nooit gekend. De moeder van Pretty heeft geen kwalificaties en vindt het erg moeilijk om een ​​baan te vinden. De groenten die ze op het land verbouwen, zijn alles wat ze kunnen eten. Dankzij de sponsoring krijgt Pretty minimaal één keer per dag een warme maaltijd en krijgt ze hulp bij school zodat ze kan bouwen aan haar toekomst. Pretty houdt van spelletjes spelen en wil later dokter worden.

Pretty Salome Modika

Pretty woont samen met haar moeder bij haar grootouders in, samen met nog twee zussen van haar moeder met hun kinderen. Voor de grootouders bijna niet te doen en elke dag weer de vraag of er genoeg te eten is. Wanneer Pretty een sponsor heeft krijgt ze in ieder geval één keer per dag een voedzame warme maaltijd en begeleiding met school. Pretty houdt van poppen en wil later graag onderwijzeres worden.

Ntokoto Precious Hlongo

Ntokoto en haar familie wonen in Fobeni Village. Een dorp waar extreme armoede heerst. Het gezin had het geluk dat de overheid een huisje voor ze gebouwd heeft. Echter zitten daar geen enkele voorzieningen in. Ze hebben wel dak boven hun hoofd. De moeder van Ntokoto had een baantje maar sinds het bedrijfje waar zij werkzaam was is verhuisd, werkt ze er niet meer.  Gezien de moeder nu geen werk heeft, leven ze in extreme armoede en kunnen ze nauwelijks rond komen. Ntokoto houdt van spelen met andere kinderen en wil later graag lerares of dokter worden.

Minky Mokwena

Minky woont bij haar vader en moeder. Haar vader heeft twee jaar geleden zijn baan verloren en sindsdien kan hij niet aan werk komen. De moeder van Minky verkoopt wat fruit bij de plaatselijke school maar dit levert heel weinig op. De zorgen om rond te komen en het zorgen voor het gezin brengt veel stress met zich mee waardoor de ouders veel ruzie hebben. Wanneer Minky een sponsor heeft kan ze naar school en begeleiding krijgen en heeft ze in ieder geval één keer per dag een warme maaltijd. Minky houdt van muziek en wil later graag onderwijzeres worden.

Lazaros Maluleke

Lazaros woont samen met zijn ouders in extreme armoede. De vader komt uit Zimbabwe en het is voor hem extreem moeilijk om aan werk te komen. De moeder van Lazaros is veel ziek en kan daardoor niet werken. Hierdoor komt het gezin moeilijk rond en is er nauwelijks voldoende inkomen voor eten. Dankzij sponsoring kan Lazaros deelnemen aan het voedingsprogramma en kan hij naar school waardoor hij kan bouwen aan zijn toekomst. Lazaros houdt van voetballen en wil later graag politie agent worden.

Koketso Given Modika

Koketso woont samen met haar moeder bij haar grootouders in. Ook de zus van zijn moeder woont daar met haar kinderen. Ze leven met veel mensen in een klein huisje en er is nauwelijks genoeg voedsel voor iedereen. Koketso moet iedere dag kilometers lopen om naar school te kunnen. Dankzij sponsoring kan hij dagelijks genieten van een warme maaltijd en wordt hij geholpen bij zijn huiswerk. Koketso houdt van dansen en wil later graag arts worden.

Charlotte Mothomoholo

Charlotte leeft samen met haar ouders in extreme armoede. De vader van Charlotte heeft zijn baan verloren wat een klein beetje geld binnenbracht. Het is zwaar voor het gezin om rond te kunnen komen en te voorzien in de dagelijkse behoeften. Dankzij sponsoring kan Charlotte naar school en bouwen aan haar toekomst. Charlotte houdt van volleybal en wil later graag verpleegster worden.

Ashley Makgomo Malatji

Ashley woont samen met haar moeder en drie broers. Haar vader verliet het gezin voor een andere vrouw en woont nu in een ander dorp. Moeder kan de kinderen niet van hun dagelijkse eten voorzien en dankzij sponsoring krijgen de kinderen minstens één warme maaltijd per dag. Ashley speelt graag met andere kinderen en wil later graag dokter worden.

Vulani

Vulani heeft een tweelingbroer en hun vader is niet in zicht. De moeder staat er alleen voor en woont bij de grootmoeder met de kinderen.

De verantwoordelijkheid om het gezin voldoende eten te geven valt haar zwaar. Wanneer Vulani een sponsor heeft krijgt ze in ieder geval één keer per dag een warme voedzame maaltijd en krijgt ze begeleiding voor school.

Vulani houdt van boeken en lezen en wil later graag lerares worden.

Tumiso Faith Modale

Tumiso heeft een tweelingbroer Tumelo. De vader van Tumelo en Tumiso stierf toen ze twee jaar oud waren.

De moeder past op een baby van een andere vrouw waar ze een beetje geld mee verdient, maar dat is niet genoeg om voor haar gezin te zorgen.

Dankzij sponsoring kan Tumiso naar school en bouwen aan zijn toekomst. Tumiso houdt van voetballen en wil later graag engineer worden.