ph_nieuwsbrief_header_2019_nl-2
Nieuwsbrief Project Held september 2020
Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws van onze projecten.
Lieve sponsors,
Hierbij sturen we jullie onze Project Held nieuwsbrief van september.
We hopen dat jullie gezegend en bemoedigd mogen worden door de dingen die de Heer doet binnen onze projecten en waar jullie door gebeden en steun deel van zijn.

Blijdschap in Oeganda:

We hebben er al eerder over geschreven, Carolyn Figlioly, onze contactpersoon in Oeganda, was in Amerika voor familie bezoek en het promoten van de film Walk with me: When war comes to your door, over haar tijd met de kinderen in oorlogsgebied in Soedan. Tot groot verdriet van haarzelf en de kinderen mocht ze niet meer vliegen en moest ze noodgedwongen maanden langer in Amerika blijven. Dankzij gebed en volharding mocht Carolyn eindelijk begin september naar haar “thuisland” Oeganda. Daar heeft zij eerst twee weken in quarantaine gezeten. Wat een blijdschap toen zij vorige week eindelijk door mocht reizen naar het kindertehuis. Met dans en muziek werd zij onthaald en de kinderen hadden van alles voorbereid. Hier ziet u een deel van haar thuiskomst op de Iris basis.
file

Mooi getuigenis uit Thailand:

Wan en Fa zijn twee inmiddels jonge vrouwen die jaren geleden werden opgevangen door Baan Zion in Thailand. Wan en Fa hebben zich beiden ontwikkeld tot jonge Geest vervulde leiders. Nu Jan Smit in Nederland is en door Covid-19 voorlopig niet naar Thailand kan reizen, hebben deze jonge vrouwen grotendeels zijn taken overgenomen en zorgen zij nu voor de meisjes in het tehuis. Beiden komen uit gelijkwaardige omstandigheden en weten maar al te goed hoe het is om te leven in enorme armoede, blootgesteld te zijn aan misbruik en door het niet krijgen van onderwijs dus geen toekomst te hebben. Vanuit hun persoonlijke ervaringen, gered vanuit misbruik en human trafficking in het dorp en opgroeien in Baan Zion, en hun universitaire opleiding zullen zij zeker het verschil gaan maken in de begeleiding van deze meisjes. ( (We willen graag Fearn introduceren, ook een van de studenten met grote kansen op een prachtige toekomst. Zou u haar willen helpen?)
img_9626
wan-en-fa-2
girls-1-2

Fearn ( Student)

Fearn ( Student)

Irrigatiesysteem in Kenia:

In Kenia bij Hope4Hope is alles volop in ontwikkeling, ze werken er hard aan om meer zelfvoorzienend te worden en hun eigen groenten en fruit te verbouwen. Het gaat om een groot stuk land waar ze een irrigatiesysteem willen aanleggen. Dankzij uw giften konden ze hier een begin mee maken. Ze hebben vele pinnen kunnen kopen om het irrigatiesysteem mee te beginnen. De jongens hebben bij elke jonge aanplant nu een fles staan waar straks waterslangen aan verbonden worden zodat dan vanuit de waterput alles bewaterd kan worden.
img_9625
ed18e208-79ad-42b6-a19f-25d8a8623a6d

Brieven sponsorkind

Mocht u nog een brief willen sturen naar uw sponsorkind, dan vragen we u om dit naar ons te sturen voor eind september. In verband met Covid-19 is het niet altijd mogelijk om een brief te ontvangen van uw sponsorkind, onze excuses hiervoor, we hopen op uw begrip. U kunt uw brief sturen naar postbus 217, 3840 AE Harderwijk.
img_9630

Project Held
P.O. Box 217
3840 AE Harderwijk

Wezen en weduwen zondag

Zondag 27 september houdt House of Heroes weer een wezen en weduwen dag. Tijdens deze dienst zal er speciaal aandacht zijn voor een aantal projecten die ondersteunt worden door Project Held. Het is mooi om te zien en te horen wat God aan het doen is binnen de projecten. U kunt de dienst online meekijken via House of Heroes tv op YouTube via deze link.
27-09-2020_project_held
We willen u bedanken voor uw steun en inzet voor uw sponsorkind. Namens alle kinderen en het Project Held-team, hartelijk dank!
projectheld-white
facebook instagram email website