News letter Collection Facebook Cover
Mijn lieve kinderen, laten wij niet liefhebben met het woord of met de tong, maar met de daad en in waarheid.
1 Joh 3:18
Beste reader,

De lente komt eraan, de knoppen zitten aan de takken van de bomen en het is tijd dat de bloemen weer uit de grond komen. We kijken ook uit naar wat dit seizoen brengt met Project Held! Er is geen betere manier om daar achter te komen dan door onze projecten te bezoeken. De eerste reis staat online en jij kunt met ons mee! Lees hieronder meer!

We gaan weer op reis!

Nu Corona een beetje naar de achtergrond is gegaan hebben we besloten om weer op missiereis te gaan naar Kosovo. Van 15 juli t/m 22 juli organiseert Project Held i.s.m. Stichting de Brug Internationaal een reis naar Gjakova, Kosovo.

We zijn hier verschillende keren geweest met een team en iedere keer weer waren we onder de indruk van wat God door het team heen deed. Met elkaar gaan we op zoek naar Gods hart voor de wereld. Veel mensen hier zijn getroffen door de oorlog in 1999.
Veel mannen/vaders zijn omgekomen en de gezinnen bleven verslagen achter. We zien het nu gebeuren in Oekraïne, de verwoesting en het verdriet is enorm... Ook nu nog jaren later is de oorlog van toen nog zichtbaar en is er nog steeds enorm veel armoede en verdriet onder de bevolking. Met een team gaan we families, ouderen en kerken bezoeken en hen bemoedigen en zullen we diverse outreaches doen. Wil jij ook de handen en voeten van Jezus zijn tijdens deze reis geef je dan nu op! Voor meer info en opgave KLIK HIER . Vol=Vol
Kosovo

Pioniersreis Oeganda

Een klein team van Project Held is in februari een week naar Oeganda geweest om een bezoek te brengen aan het kindertehuis Foodstep in Oeganda. Een bezoek met als doel om eventueel samen te gaan werken. Dit kindertehuis vangt onder andere kinderen op die uit de kindergevangenis komen en hier in erbarmelijke omstandigheden verblijven. Kinderen zonder ouders en vaak al behoorlijk getraumatiseerd.
Foodstep
Dankzij Foodstep zijn er al tientallen kinderen overgeplaatst naar het kindertehuis waar ze kunnen werken aan hun herstel, waar ze liefde ontvangen en leren dat ze waardevol en geliefd zijn. Kortom een bijzondere plek dat een thuis biedt aan vele kinderen. Na deze bijzondere week heeft Project Held besloten om met Foodstep samen te gaan werken en zullen we actief op zoek gaan naar sponsors voor al deze prachtige kinderen.
U kunt via DEZE LINK een van deze kinderen ondersteunen!

Nina Mirembe van Foodstep

Nina is achtergelaten door haar moeder toen ze twee maanden oud was. De moeder van Nina was prostituee. Een buurman vond haar en bracht haar naar de politie. Tot op heden is moeder niet komen opdagen voor Nina. Op dit moment is Nina 5 jaar onder de zorg van Foodstep. Nina is goed in het geven van verslagen en erg …

Read more
Nina

Reminder: Online brief schrijven mogelijk

Het is mogelijk om via onze projectheld.nl website uw brieven naar uw sponsorkind te schrijven en te verzenden.

In 3 stappen kunt u uw brief samenstellen en inzenden. Uw ingestuurde brieven kunt u daar ook later nog eens bekijken en downloaden.

Read more
Online brief schrijven mogelijk

Zonnepanelen in Kenia

Dankzij een mooie gift van een sponsor van Project Held komt een droom uit voor het Esther Home in Kenia. In het Esther Home worden tienermeisjes opgevangen die soms al op 14-jarige leeftijd, vaak door misbruik zwanger zijn geraakt. Ze hebben een droom om compleet zelfvoorzienend te zijn, waaronder door het plaatsen van zonnepanelen. Dankzij deze genereuze gift kunnen ze nu zonnepanelen laten plaatsen wat in het zonnige Kenia enorm kostenbesparend is. Ze zijn enorm dankbaar voor het feit dat dit nu mogelijk wordt gemaakt en zijn hier enorm mee geholpen!
Solar system2 (2)
Om uw gift via een bankoverschrijving te doneren kunt u deze overmaken op rekening van:
Stichting Project Held
NL45 INGB 0009 4022 93
o.v.v. Extra hulp
projectheld-white
facebook instagram email website