ph_logo_white
Verheug u in de Here, dan zal Hij u geven wat u nodig hebt en waar u naar verlangt. "
Psalm 37:4 (HTB)

We kijken uit naar 2022!

Lieve Sponsor,

Ondanks de gevolgen van Covid-19 waardoor onze projecten voor hele grote uitdagingen staan, kijken we met dankbaarheid terug op een vruchtbaar jaar. Zo zijn er tientallen studenten afgestudeerd, heeft het kindertehuis in Oeganda een heel nieuw huis kunnen bouwen. Hier wonen ze inmiddels met veel plezier!

Daarnaast zijn we sinds dit jaar een eigen stichting en hebben we grootse plannen voor volgend jaar. Wij willen u vanuit de grond van ons hart bedanken voor uw trouwe steun. Uw vertrouwen heeft ons erg bemoedigd.
chicken

Hartelijk dank!

Uw aankopen in onze webshop hebben bijgedragen aan groei en ontwikkeling van onze projecten. Zo zijn er het afgelopen jaar kleine farms en naaiateliers opgezet. Daarnaast leren de kinderen zorgen voor dieren en omgaan met de daarbij komende verantwoordelijkheid.

Ook hebben we honderden voedselpakketten, tientallen bijbels, een aantal naaimachines aan weduwen en een waterput mogen weggeven en zitten veel gezinnen in Kosovo er warmpjes bij deze winter. Allemaal dankzij u als gever! Onze dank is GROOT!
Foto Kenia
Een gift geven is altijd mogelijk. Zo maakt u direct impact in een leven van een kind!
Geef via de button als u wilt bijdragen aan de ontwikkeling van de oudere kinderen binnen ons sponsorprogramma of koop hier een cadeau in de webshop voor een van de projecten.
Uiteraard kunt u ook een gift overmaken op rekening van:
Stichting Project Held
NL45 INGB 0009 4022 93
o.v.v. Gift voor skills
naai atelier.1
naai atelier

Zorg voor elkaar

Laten we blijven zorgen voor elkaar! Voor onze buren, familie en vrienden en laten we de kinderen niet vergeten die onze hulp zo hard nodig hebben. Together we can make the difference!

Een heel gezegende jaarwisseling!
Viviane en Tine
ph_logo_white
ANBI_RGB_wit