Johannes 14:18 Ik zal u niet als wezen achterlaten. Ik kom tot u.
Beste reader,

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! We kijken dankbaar terug op 2023 en zijn dankbaar dat we hebben kunnen helpen daar waar nodig was. Vol verwachting kijken we uit naar wat 2024 ons zal brengen en zijn ontzettend dankbaar met uw trouwe steun hierin!

Kerstvieringen over de hele wereld

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de vele kerstgiften die we mochten ontvangen voor de kinderen. Alle kinderen hebben mogen genieten van een heerlijke maaltijd, een cadeautje en een kerstviering op geheel eigen wijze. Bij Hope4Hope in Kenia kwam de kerstman langs en hij heeft er een heerlijk dansfeest van gemaakt, zie hier het filmpje.
Het kerstfeest werd vaak groots gevierd, samen met de mensen en kinderen uit de directe omgeving van de kindertehuizen. Hartelijk bedankt namens iedereen! We hebben al onze projecten gevraagd een leuke kerstvideo of foto te posten in onze Nofam app, bekijk deze nu en plaats een reactie!

Jeugdschool in Oeganda

Nog een paar weken en dan vertrekken we met een klein team naar Oeganda. Hier zullen we i.s.m. Mto Moyoni (River in the heart) in Jinja, een Vaderhart jeugdschool houden. Een groep van 25 jongvolwassenen (18+) die wonen in 3 van onze kindertehuizen in Oeganda en Kenia zullen deelnemen aan deze twee weken durende school. Hier leren de jongeren wie God als Vader voor hen is, ontvangen ze innerlijke genezing en zullen ze het hart van een wees inruilen voor het hart van een zoon of dochter.
We kijken ontzettend uit naar wat God gaat doen in het leven van deze jongeren, zodat zij dit weer over kunnen dragen aan de kinderen in de kindertehuizen waar zij wonen. De jeugdschool zal plaatsvinden van 9 februari-23 februari. In de volgende nieuwsbrief en op onze social media zullen we hier uitgebreid verslag over doen. Mocht u polarsteps hebben of willen downloaden kunt u ons ook via polarsteps volgen.

Update nieuwe app

Ondertussen is het al ruim een drie maanden geleden, dat wij onze nieuwe app hebben gelanceerd en we hopen dat u net zo enthousiast bent als wij. Helaas is er nog een groot deel van onze sponsors niet online en dat vinden wij erg jammer. In de app krijg je berichten van het project of van je sponsorkind en je kunt ook zelf een bericht plaatsen waarin je elkaars werelden beter leert kennen.
Zoals hierboven beschreven hebben alle projecten wel iets geplaatst van de kerstviering en is dit te zien in de Nofam app. Wij hopen dat u de moeite neemt om dit bericht te bekijken en de app te installeren.
We kunnen u als trouwe sponsor en betrokkene niet genoeg bedanken in uw support van deze kinderen!
Viviane en Tine
ph_logo_white
facebook instagram email website