Zoals een vader zich ontfermt over zijn kinderen, zo ontfermt zich de Heer over wie Hem vrezen.
Psalm 103:13
Beste reader,

De dagen worden korter, binnen steken we de kaarsjes gezellig aan. Nog even en dan is het kerst! Voor al onze kinderen een bijzonder moment. De geboorte van Jezus wordt gevierd, er wordt met elkaar gezongen en wij willen daar, samen met jullie hulp, een heerlijke maaltijd en kerstcadeautjes aan toevoegen. We hopen een mooie kerstgift over te kunnen maken!

Een kerstcadeau voor je sponsorkind

Je kunt jouw kerstgift overmaken op rekening van Stichting Project Held, rekeningnummer NL45 INGB 0009 4022 93 o.v.v. kerstgift en evt. naam sponsorkind. U kunt ook doneren via onderstaande QR-code. Alvast hartelijk bedankt!

Waterput in India

Via onze webshop is er in oktober weer een waterput gekocht! In India zijn ze hier ontzettend blij mee. Een hele gemeenschap is hiermee geholpen. Hartelijk bedankt!

Huiskamerproject Kosovo

Stichting de Brug is in Kosovo in Gjakova een nieuw huiskamer project gestart. Eenzame, oudere mensen worden hier drie keer per week liefdevol opgevangen. Ze krijgen een heerlijke, gezonde maaltijd voorgeschoteld en ervaren een stuk gezelligheid. Zo enorm belangrijk voor deze waardevolle mensen! Dankzij een mooie gift kan Project Held hier financieel aan bijdragen.
In Kosovo kan het in de winter enorm koud worden, veel ouderen hebben geen geld voor hout waardoor ze vaak in de kou zitten. In onze webshop kunt u hout kopen voor een oudere, zodat hij/zij er deze winter warmpjes bijzit. U doneert hout via onderstaande button.

Jeugdschool in Oeganda

In februari 2024 organiseert Project Held i.s.m. Mto Moyoni (River in the heart) in Jinja, Oeganda een Vaderhart jeugdschool. 25 jongvolwassenen (18+) die wonen in 3 van onze kindertehuizen in Oeganda en Kenia geven we de mogelijkheid om deel te nemen aan deze twee weken durende school. Hier leren de jongeren wie God als Vader voor hen is, ontvangen ze innerlijke genezing en zullen ze het hart van een wees inruilen voor het hart van een zoon of dochter. We kijken ontzettend uit naar wat God gaat doen in het leven van deze jongeren, zodat zij dit weer over kunnen dragen aan de kinderen in de kindertehuizen waar zij wonen.
We willen graag alle 25 jongeren meenemen! Deelname voor 1 persoon, inclusief maaltijden, slaapplek en onderwijs is €195. Wilt u financieel bijdragen dan kan dat via onderstaande link of door een gift over te maken op rekening van Project Held, rekeningnummer NL45 INGB 0009 4022 93 o.v.v. Jeugdschool.

Update nieuwe app

Ruim een maand geleden hebben we onze nieuwe app gelanceerd en we hopen dat u tevreden bent. Op dit moment zien wij dat ongeveer de helft van onze sponsors gebruik maakt van de app. Natuurlijk willen we dat iedereen de app gaat gebruiken. Het is een prachtig middel om meer betrokken te raken en op een gemakkelijke manier contact te hebben met je sponsorkind.
We horen veel enthousiaste verhalen van sponsors die de app zijn gaan gebruiken! Regelmatig zullen op de app foto’s en filmpjes worden gepost over het reilen en zeilen binnen het kindertehuis waar je een kindje ondersteunt. Aarzel niet en download nu de app zodat de reis met jouw sponsorkind kan beginnen! Meer info en stappenplan vind je op onze website.
Zoals je misschien wel merkt zijn we steeds opzoek naar hoe we de sponsor meer betrokken kunnen krijgen bij het project en hoe we de kinderen dichter bij de sponsor kunnen brengen. Mocht jij als sponsor daar nog ideeën over hebben horen wij deze uiteraard graag!

Daarnaast vanuit ons de vraag in hoeverre je "het gezicht van" Project Held beter zou willen leren kennen d.m.v. een podcast of beeld materiaal zodat je de motivatie en drijfveer van ons, Viviane en Tine, beter leert kennen. Alle reacties zijn welkom! Graag horen wij van je via onderstaande link:
facebook instagram linkedin email 
We kunnen jou als trouwe sponsor en betrokkene niet genoeg bedanken in je support van deze kinderen!,
Viviane en Tine
ph_logo_white
facebook instagram email website