De engel richtte zich tot de vrouwen en zei: ‘Wees niet bang, ik weet dat jullie Jezus, de gekruisigde, zoeken. Hij is niet hier, Hij is immers uit de dood opgewekt, zoals Hij gezegd heeft. Kijk, dit is de plaats waar Hij gelegen heeft.’
Mattheus 28:5-6
Beste reader,
Wij hopen dat jullie fijne paasdagen hebben gehad en stil mochten staan bij het overlijden van Jezus en het fantastische nieuws van Zijn opstanding!

Paasfeest in Kenia

In het kindercentrum Hope4Hope is Pasen uitgebreid gevierd. Wat een feest was het voor de kinderen die in het kindercentrum wonen maar ook voor de vele kinderen uit de omgeving. Een heerlijke dag waarbij alle kinderen overvloedig mochten genieten van een heerlijke maaltijd en dus ook zonder honger naar bed konden gaan. Het was een dag vol met spelletjes, taart, limonade en een warme maaltijd.

Zo mooi om te zien dat ook kinderen van buiten het kindercentrum hier aan mee konden doen en op deze manier de Paasboodschap mochten horen en liefde mochten ontvangen van het team. Zo hebben alle kinderen in onze kindertehuizen op hun eigen unieke manier Pasen mogen vieren. Dankbaar! Neem de tijd om de video te bekijken de vreugde komt in je hart.

Evangelisatie in sloppenwijken India

De kinderen in India hebben op Palmzondag de intocht van Jezus in Jeruzalem gevierd door in optocht de straat op te gaan, al zingend met een palmtak in hun handen, zie hier een mooi filmpje van de optocht.
Het team in India is naast het opvangen van vele kinderen ontzettend actief in de sloppenwijken. Ze proberen minimaal 1 sloppenwijk per week te bezoeken om daar het evangelie te verkondigen en maaltijden uit te delen. Daarnaast delen ze Bijbels in hun eigen taal uit. Veel mensen kunnen niet lezen dus zullen ze er binnenkort weer heengaan en er een film over het leven van Jezus laten zien. Op dit moment zijn er nog honderden onbereikte sloppenwijken, dit mooie team wil hier de Liefde van Jezus gaan verspreiden.

Webshop

Afgelopen maand is er via onze webshop een driewieler gedoneerd, hier zijn we ontzettend blij mee! Zo kunnen we weer iemand blij maken die door zijn/haar handicap zichzelf niet kan verplaatsen. Vaak schuiven ze een beetje over de grond en hebben ze een ontzettend zwaar leven.
Daarnaast worden ze niet geaccepteerd in de maatschappij en letterlijk verstoten.
Door een driewieler te ontvangen zal hun leven drastisch veranderen en kunnen ze zich weer op een fatsoenlijke manier verplaatsen. We willen nog veel meer mensen helpen, voor slechts €84 koopt u voor iemand in India een driewieler. Dit kan via onze webshop.

Semester schoolgeld (2)

In onze vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat de schoolkosten zo enorm gestegen zijn dat er 10 kinderen bij Hope4Hope niet naar het voortgezet onderwijs konden gaan omdat er geen geld voor was. Project Held is op de bres gaan staan voor deze kinderen en het merendeel kan nu naar school, zoals u begrijpt heerst er grote blijdschap bij deze kinderen. Ook hier is nog meer geld voor nodig, mocht u willen bijdragen dan kan dat via deze link.

Wist u dat...

Wist u dat u uw brief naar uw sponsorkind digitaal kunt insturen. Via onze website, https://projectheld.nl/mijn-account/ kunt u een persoonlijk account aanmaken en digitaal een brief schrijven naar uw sponsorkind. De kinderen vinden het heel leuk om iets te horen van hun sponsor. Een klein gebaar een groot plezier.
We zijn ontzettend dankbaar voor iedere sponsor die we hebben, u maakt echt het verschil in het leven van een kind!
ph_logo_white
facebook instagram email website