banner december newsletter
Jesaja 9:5 Want een kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven, en de heerschappij is op Zijn schouders; en men noemt Zijn naam Wonderlijk, Raad, Sterke God, Vader der eeuwigheid, Vredevorst;
Beste reader,

Bij deze ontvangt u de laatste nieuwsbrief van het jaar 2022. Wij willen u vanuit de grond van ons hart bedanken voor uw enorme trouw aan uw sponsorkind en aan Project Held. Samen kunnen wij het verschil maken voor kinderen in nood. Voor volgend jaar staan er veel nieuwe ontwikkelingen op de planning dus houd onze social media en nieuwsbrieven in de gaten.

Sponsor ontmoet sponsorkind

Afgelopen september heeft een sponsor zijn sponsorkind in Oeganda voor het eerst mogen ontmoeten. Het was een zeer bijzondere en emotionele ontmoeting die op zowel sponsor als sponsorkind een diepe indruk heeft achtergelaten. Lees hier het verhaal van de ontmoeting.
Sponsor-ontmoet-sponsorkind-3
"Het moment dat de deur openging en een dolenthousiast kind me om de nek vloog was zeer emotioneel".
IMG_5077

Evangeliseren in Mozambique

Iedere week gaat er een team onder leiding van Corrie Ockhuysen evangeliseren rondom de vuilnisbelt in Maputo. Corrie neemt dan een aantal kinderen uit het kindertehuis mee. Zeker 200 kinderen komen hier op af! Een van de oudere kinderen vertelt een Bijbelverhaal. Er wordt gebeden met de kinderen, spelletjes gespeeld en alle kinderen krijgen een lekker zakje chips.
Slum mozambique (5)
Afscheidsfeest kleuterschool
Slagen kleuterschool
De allerkleinste kinderen in het kindertehuis in Mozambique vierden een afscheidsfeestje van de kleuterschool. De kinderen mochten hier laten zien wat ze allemaal al hadden geleerd. Inmiddels kennen ze de volledige namen van alle presidenten tot nu toe. We zijn supertrots op alle juffen die zich hebben ingezet voor al deze prachtige kinderen. Ieder kind heeft een certificaat ontvangen, het was een waar feest!

Update situatie in Myanmar

De politieke situatie in Myanmar wordt er helaas niet beter op. Terroristen vermoorden burgers en steken huizen in brand. Er is gebrek aan voedsel en onderdak. Veel kinderen zijn gevlucht naar de jungle of naar andere veilige plaatsen. Een schrijnende situatie waarin vaak hele gezinnen uit elkaar gerukt worden. Gelukkig kunnen we melden dat de kinderen die opgevangen worden in ‘’ons’’ kindertehuis, Win Myanmar Mission, veilig zijn. Maar de situatie in Myanmar is zeer zorgelijk, we vragen hiervoor uw gebed.
Myanmar

Hulp voor gezin in Kosovo

In oktober zijn we in Kosovo geweest en hebben daar een extreem arm gezin bezocht. Op dit moment huren de ouders een huis waar ze wonen met hun 4 kinderen. Het is er ontzettend koud, veel ramen zijn gesneuveld en het tocht er vreselijk. Wij willen deze kinderen dolgraag helpen zodat ze naar school kunnen op weg naar een betere toekomst. Wilt u (een van) deze kinderen sponsoren, dat kan door op de foto van het kind te klikken.
Sabrije Shala 1 (2)
Din Shala (2)
Antika Shala.1 (2)
Door op een van de onderstaande icoontjes te klikken ziet u een filmpje over deze kinderen en hoe ze wonen.
facebook instagram linkedin 

Kerst voor iedereen

Als het goed is heeft u een kerstkaart van Project Held door de brievenbus gekregen en heeft u vorige week een email van ons ontvangen wat betreft kerst. We zijn blij te zien dat al veel sponsors een digitale brief hebben gestuurd voor hun sponsorkind en een kerstgift hebben gegeven. Uiteraard willen we ALLE kinderen verblijden met een heerlijke maaltijd en een kadootje met kerst. U kunt uw kerstgift overmaken door op de button te klikken of op onze rekening met onderstaande gegevens.
Stichting Project Held
NL 45 INGB 0009 4022 93
T.n.v. Kerst 2022
Heeft u het gemist, zie hieronder alsnog alle informatie over Kerst 2022.
Kerst voor iedereen!
De lampjes gaan branden, er worden kerstliederen gezongen en het kerstverhaal wordt verteld en vaak ook uitgebeeld. De kerstbrieven van sponsors worden aan de kinderen uitgedeeld, de kinderen krijgen een cadeautje en tot slot genieten ....


Read more
1
We willen u enorm bedanken voor uw steun, zonder u hadden we nooit zoveel kinderen kunnen helpen. U maakt echt het verschil in het leven van een kind!

Namens alle kinderen en onze contactpersonen wensen we u een mooie en gezegende kerstdagen toe!
Project Held,
Tine Buis en Viviane van der Bijl.
ph_logo_white
facebook instagram email website