Nieuwe website met webshop

Tadaaaa!! Onze nieuwe website is online!

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan een compleet nieuwe website voor Project Held. We zijn enorm trots op het eindresultaat en nodigen u van harte uit om de nieuwe website te bewonderen! Naast uitgebreide informatie over onze projecten, aanstaande reizen en nieuws items hebben we nu ook een webshop waarin we een heel aantal producten aanbieden zoals mooie en …

Leuke artikelen

Naast uitgebreide informatie over onze projecten, aanstaande reizen en nieuws items hebben we nu ook een webshop waarin we een heel aantal producten aanbieden zoals mooie en bemoedigende kaarten, tassen, sieraden en diverse cadeau artikelen.

U kunt deze producten aanschaffen voor uzelf of om anderen mee te bemoedigen. De opbrengst uit de webshop komt ten goede aan onze projecten.

Geef een cadeau

Geit
Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook een Geit, kip, waterput etc. cadeau geven aan een van onze projecten. Kortom een bezoek aan onze website is zeker de moeite waard!

Nieuw initiatief: Held@Home

Binnen Project Held zijn we een nieuw project gestart, namelijk Held@Home. Het doel van Held@Home is om uit te strekken naar de mensen die het wat minder hebben, zich eenzaam voelen of behoefte aan een bezoekje hebben. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die door Covid-19 is geraakt, op wat voor manier dan ook.
held@home-min
Held@Home1
Held@Home3
Dit houdt in dat we op bezoek gaan bij mensen die die wel een bezoekje en bemoediging kunnen gebruiken, denk hierbij aan de ouderen, de alleenstaanden, de vluchtelingen etc. Ons motto tijdens onze reizen is ‘stop for the one’.
thumbnail__GGP9410-bewerkt1583435237673-1
thumbnail__GGP9381-bewerkt1583435237672-1
PHOTO-2020-11-18-19-30-46
Bovenstaande foto's zijn vóór Covid-19 gemaakt.
Even een praatje maken, een cadeautje brengen, een warme maaltijd, iets waardoor die ene persoon zich geliefd voelt. Uiteraard kunnen we nu niet met een groep op pad maar zullen we met maximaal 2 personen op bezoek gaan bij iemand en binnen de richtlijnen van het RIVM. U kunt zich aansluiten bij het team van Project Held maar u kunt ook in uw eigen omgeving wat doen voor de mensen om u heen en hen een steuntje in de rug geven.

Kerst 2020

Kerst zal er dit jaar anders uit gaan zien, dat geldt voor ons allemaal…Maar wat we vieren blijft gelukkig onveranderd: Jezus blijft gelukkig altijd dezelfde!

Via deze weg willen wij een ieder die al een gift voor kerst heeft overgemaakt hartelijk bedanken! Dankzij u kunnen de kinderen heerlijk eten, feesten en samen onbezorgd de geboorte van Jezus vieren.

Een gift overmaken, het kan nog steeds! Mocht u er nog niet aan toe gekomen zijn of vergeten een kerstgift over te maken, geen probleem. U kunt nog steeds een gift over maken en uw sponsorkind samen met haar/zijn vrienden een geweldige kerst met cadeautjes bezorgen.
kerstbanner-2014
U kunt uw kerstgift overmaken (graag vóór) 10 december op rekening van Project Held, rekeningnummer NL54 ABNA 0502 641754 o.v.v. Kerstgift,
of doneer via deze link.
Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat de kerstgift ruim voor de kerst overgemaakt kan worden.

Samen kunnen wij zorgen voor een onvergetelijke kerst voor deze prachtige kinderen en een ieder die daar bij betrokken is!

Namens onze projecten en Project Held,
ontzettend bedankt!

ph_logo_white
facebook instagram email website